Zet carnaval op stelten met onze kleurrijke dierenmaskersOp 23 februari is het carnaval en dan zetten wij ons beste beentje voor. Ben jij ook nog op zoek naar een toffe beloning waarmee jouw jonge klanten pas écht enthousiast worden? Schatteneiland lijstte enkele kleurrijke carnaval speelgoedjes op.

 1. Capsules
  Met een capsules gevuld met speelgoedjes voor jongens en meisjes weet je nooit wat te verwachten. De capsules bevatten onder andere slijmpotjes, auto’s, ringen, sleutelhangers, armbandjes, piratenring, botsballen, smiley buttons, monsters om in mekaar te zetten en poppetjes. Wij vullen deze capsules zelf, dus je kan ons laten weten als er speciale voorkeuren zijn. De capsules zijn ideaal voor in een automaat, smulbox, of om de kinderen zo te laten kiezen. Hygiënisch verpakt en altijd een leuke verrassing!

 2. Mooimakers
  Ons pakket bevat 240 opsmuk cadeautjes voor zij die zich graag opmaken voor carnaval. De zeer mooie samenstelling van speelgoed juweeltjes en opsmuk cadeautjes bevatten 12 verschillende artikels (telkens 20 keer), samen 240 geschenkjes. 

 3. Plaktattoos voor iedereen
  Niets is leuker dan jezelf versieren met juwelen en plaktattoos, zeker als je de kans hebt om je voor carnaval feestelijk te kleden.

 4. Schatten om te betoveren: verrassingspakket
  Altijd prijs met deze leuke verrassingspakketten bestaande uit 160 uitdeelspeelgoedjes voor jongens en meisjes. Het pakket bevat 16 verschillende speelgoedjes, 10 stuks van elk. Je mag alvast volgende spulletjes verwachten: stuiterballen, zwevers, Frozen armbandjes en halssnoeren, eenhoorn bellenblaas, doorschuifkleurpotloodjes in de vorm van een beer, stickers glossy & glamour en meer.

 5. Dierenmaskers
  Onze feestelijke dierenmaskers gemaakt van zachte foam maken van carnaval een waar festijn. Beschikbaar in verschillende varianten.


Wil jij jonge klanten een onvergetelijke carnaval bezorgen?

Schatteneiland maakt met originele, kwalitatieve speelgoedjes echte schatpakketten. Zo kan je met een kleine inspanning een grote impact creëren voor een onvergetelijke ervaring in je praktijk of zaak.

Bekijk ons speelgoed

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker