Events

Events

Kom jij ook naar ons volgende speelgoed event?

Al 25 jaar jouw speelkameraad

Bij Schatteneiland worden we al meer dan 25 jaar oprecht blij van uitdeelspeelgoed. Omdat we weten hoe belangrijk het is om kinderen te kunnen belonen, troosten, bedanken of zelfs betoveren,
maken we van al onze pakketten een echte schat met originele, kwalitatieve speelgoedjes. Zo kan je met een kleine inspanning een grote impact creëren voor een onvergetelijke ervaring in je praktijk of zaak.
​​​​​​​
Want een klein gebaar is … onschatbaar!

Bezoek onze webshop

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Brigitte Van Obbergen

Zeer leuke speelgoedjes om op school te gebruiken bij verjaardagen. Pakketjes worden samengesteld zodat elke leeftijd wat wils heeft. Schatteneiland verleende een topservice en het is zeker een aanrader!

Marie Van de Sompele

Onlangs bestelde ik een 'verveel-je-niet' pakket voor mijn broertje. De levertijd was sneller dan verwacht waardoor hij meteen kon beginnen spelen. De beach ball paletten zijn écht een succes!

Sven Cools

Voor het verjaardagsfeestje van onze dochter hadden we knutselspullen en uitdeelspeelgoed besteld voor de goodie bags en piñata. Snelle, correcte en vriendelijke service en kwaliteitsvol speelgoed aan zeer milde prijzen. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!