Iris van Schatteneiland wil jullie steun massaal bedankenIris Schrooten, onze zaakvoerster van Schatteneiland en startende ondernemer, stond deze maand in het magazine OpmerKelijk van Branding & Communication Agency & Academy OpmerKelijk Beringen. Vang hier een blik op van haar visie en drijfveer tijdens deze coronaperiode.

Ook bij Schatteneiland hebben we de impact van corona gevoeld. Onze klanten konden niet werken, dus hun dozen met uitdeelspeelgoed bleven gevuld. Maar er is licht aan het einde van de coronatunnel.

Voorzichtig zijn onder andere de tandartsen en dokters terug opgestart en gelukkig zijn ze ons niet vergeten. Grabbelen in de doos met speelgoedschatten is er eventjes niet bij, maar er wordt een deel van de speelgoedjes uitgestald op het bureau, zodat de kinderen er naar kunnen wijzen. Super dat onze klanten het zo belangrijk vinden om de kinderen blij te maken met een leuk uitdeelspeelgoedje. Want een klein gebaar is.. onschatbaar!

"Eind 2019 ruilde ik mijn job als directeur bij een medisch communicatiebureau voor die van zaakvoerster van Schatteneiland (een familiebedrijf dat uitdeelspeelgoedjes verdeelt)", vertelt Iris. "Het kriebelde om erin te vliegen... en toen was er corona. De bestellingen vielen stil en ik werd (zoals zovelen) onrustig."

"Van een OpmerKelijke ondernemende vriendin kreeg ik de tip om onze meest trouwe klanten op te bellen om eens te horen hoe het ermee ging en hen te bedanken voor het vertrouwen. Mijn schoonouders hadden Schatteneiland uitgebouwd door elke dag potentiële klanten te bellen. Ik daarentegen verkoos de online aanpak. Maar nood breekt wet, dus ik begon te bellen..."

"Hun reactie was zo positief dat het me een enorme boost gaf voor de toekomst. Mijn grootste tip? Durf feedback vragen als het moeilijk gaat en vertrouw op de aanpak die blijkt te werken", zegt Iris trots.

Schatteneiland wil jullie nogmaals massaal bedanken voor de fijne gesprekken tijdens deze periode. Lees het volledige artikel van de juli editie 2020 hier.

Ben jij ook op zoek naar een origineel cadeautje voor jouw klanten?

Schatteneiland maakt met originele, kwalitatieve speelgoedjes echte schatpakketten. Zo kan je met een kleine inspanning een grote impact creëren voor een onvergetelijke ervaring in je praktijk of zaak.

Bekijk ons aanbod

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker