Hoe beloon ik jonge klanten met een geschikt verjaardagscadeautje?Je wil je jonge klanten belonen omdat ze regelmatig komen en zeker op zo'n speciale dag als hun verjaardag. Dan mogen ze extra in de watten worden gelegd. Wij helpen je graag om de kinderen in je praktijk of zaak een fijne klantenbeleving te bezorgen.

Omdat wij beseffen dat je zelf geen tijd hebt om verschillende leuke speelgoedjes te gaan kopen, maken wij het je graag gemakkelijk. Om je echt te ontzorgen bieden wij bij Schatteneiland een aantal handige pakkettypes aan waarmee je met een kleine inspanning een grote impact kan creëren in je praktijk:

Ons beloonpakket bevat goedkopere en duurdere speelgoedjes, en ook 50 mooie stempelkaarten. Zo kunnen de kindjes na elk bezoek aftellen en uiteindelijk beloond worden met een mooi uitdeelcadeautje van Schatteneiland.

Schatteneiland heeft sinds kort 5 nieuwe producten in het assortiment:

  1. Disney Cars verfset met 2 tekeningen € 0,60. nu in de aanbieding
  2. Disney Frozen ketting € 0,63.
  3. Disney Minions Friends armband € 0,63.
  4. Fidget spinner (handspinner) € 0,56.
  5. Disney Cars kleurpuzzel € 1,25.

Deze cadeau's zullen ongetwijfeld een lach op de snoetjes van jouw jarige klantjes toveren.

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeautje voor jouw trouwe klantjes?

Schatteneiland maakt met originele, kwalitatieve speelgoedjes echte schatpakketten. Zo kan je met een kleine inspanning een grote impact creëren voor een onvergetelijke ervaring in je praktijk of zaak.

Bekijk ons speelgoed

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker