Jeugdsentiment


Als kind verzamelde ik gommen. Gommen had ik in alle kleuren en formaten, niet om te gebruiken, maar om te koesteren in een doos. Regelmatig ging het deksel van de doos om mijn kleurrijke verzameling te bewonderen, eraan te ruiken, de gommen vast te pakken, … of een nieuwe toe te voegen aan mijn collectie. Toen ik de eerste keer op bezoek kwam bij mijn schoonouders, kreeg ik terug het gevoel dat ik als kind had: een heel magazijn met leuke uitdeelspeelgoedjes, ook gommen! Bij ieder bezoek kon ik het niet laten om de nieuwste aanwinsten te bewonderen. Nu ik Schatteneiland van hen heb overgenomen, kan ik zelf speelgoedjes aankopen. Uiteraard mogen gommen niet ontbreken in ons assortiment. Onze laatste aanwinst, deze 'tropical flamingo en cactus', bezorgt mij een instant vakantiegevoel!

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker